null

GinGira ALBA Spray

ЏинЏира Алба Спреј ја смирува надразнетата и воспалена кожа, како последица на потпарување кај деца и возрасни, при површински повреди, изгореници, чешање и др. Содржи активна состојка цинк оксид.
null

GinGira ALBA Bebe Spray

ЏинЏира Алба Бебе е иновативен бебешки производ во модерна фармацевтска форма – специјално дерматолошко млеко во вид на спреј. Ја смирува бебешката кожа при потпарување, воспаление и чешање. Содржи цинк оксид, хидратанти и емолиенти.
null

GinGira Active Spray

ЏинЏира Актив претставува медицинска козметика во форма на спреј. Природна алтернатива на антибиотиците и кортикостероидите. Погоден е за акутната фаза на иритации, воспаление и инфекција на кожата.
null

GinGira Medicasol Spray

ЏинЏира Медикасол е специјална емулзија во вид на спреј. Отстранува и спречува лузни. Содржи висококвалитетен екстракт од растението Centella Asiatica и висококвалитетни хидратанти и емолиенти.

Последни пораки