Gingira-Alba-2zpmmk5nb0os6i4igtxq8a
GinGira

Alba

GinGira ALBA Spray е козметичен продукт с подбран и балансиран състав – цинков оксид, хидратанти и емолиенти. Успокоява, овлажнява и омекотява кожата. Защитава от неблагоприятните външни фактори – УВ-лъчи, студено време, вятър и др. Препоръчва се и след козметични процедури.

Gingira-Alba-Bebe-2zpmmk5nb0os6i4igtxq8a
GinGira

Alba Bebe

GinGira ALBA Bebe Spray е иновативен бебешки продукт, подходящ за деликатна и нежна бебешка кожа. Осигурява й качествена и продължителна защита от неблагоприятните условия на околната среда. Съдържа цинков оксид, висококачествени хидратанти и емолиенти.

Gingira-Activ-2zpmmk5nb0os6i4igtxq8a
GinGira

Activ

GinGira Active Spray е нов продукт от козметичната серия GinGira, създаден специално за чувствителна кожа. Той е произведен в иновативна козметична форма – специална емулсия във вид на спрей. Защитава активно кожата от УВ-лъчите и другите неблагоприятни фактори на средата и я поддържа в добро състояние.

gg-medicasol-bg-L-180x2602-3063aou2vwewo5djloc4y2
GinGira

Medicasol

GinGira Medicasol Spray е модерен и високоефективен козметичен продукт. Съдържа пречистен екстракт от билката Азиатска Центела, висококачествени хидратанти и емолиенти. Омекотява, хидратира и подобрява еластичността и вида на кожата при белези, стрии и др. кожни несъвършенства.

GinGira-Seborex-Bg
GinGira

Seborex

ДжинДжира Себорекс Спрей е висококачествен продукт от дермокозметична серия GinGira® под формата на емулсия във вид на спрей. За интензивна грижа при пърхот и мазна кожа (себорея). Спомага за успокояване на скалпа, ограничаване на излишния себум в себорейните зони и поддържа баланса на кожния микробиом.

GinGira-PANTHENOL
GinGira

Panthenol Spray

ДжинДжира Пантенол Спрей е висококачествен дермокозметичен продукт под формата на емулсия във вид на спрей. За интензивно хидратиране, подхранване и възстановяване на кожата на деца и възрастни. Има благоприятен ефект при суха, раздразнена и чувствителна кожа.