null

GinGira

Alba

GinGira ALBA Spray е козметичен продукт с подбран и балансиран състав – цинков оксид, хидратанти и емолиенти. Успокоява, овлажнява и омекотява кожата. Защитава от неблагоприятните външни фактори – УВ-лъчи, студено време, вятър и др. Препоръчва се и след козметични процедури.

null

GinGira

Alba Bebe

GinGira ALBA Bebe Spray е иновативен бебешки продукт, подходящ за деликатна и нежна бебешка кожа. Осигурява й качествена и продължителна защита от неблагоприятните условия на околната среда. Съдържа цинков оксид, висококачествени хидратанти и емолиенти.

null

GinGira

Zinc Pyrithione

GinGira Zinc Pyrithione Spray е специална емулсия против пърхот, отлична алтернатива на обикновените шампоани. Успокоява, овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата. Прилага се и при проблемна, суха и груба кожа на ръцете, лактите, петите и тялото. Съдържа Цинк Пиритион.

null

GinGira

Activ

GinGira Active Spray е нов продукт от козметичната серия GinGira, създаден специално за чувствителна кожа. Той е произведен в иновативна козметична форма – специална емулсия във вид на спрей. Защитава активно кожата от УВ-лъчите и другите неблагоприятни фактори на средата и я поддържа в добро състояние.

null

GinGira

Medicasol

GinGira Medicasol Spray е модерен и високоефективен козметичен продукт. Съдържа пречистен екстракт от билката Азиатска Центела, висококачествени хидратанти и емолиенти. Омекотява, хидратира и подобрява еластичността и вида на кожата при белези, стрии и др. кожни несъвършенства.