ДжинДжира Алба Бебе/GinGira® Alba Bebe е иновативен продукт от дермокозметичната серия ДжинДжира. Разработен е като специална емулсия под формата на спрей. Предназначен е специално за деликатната кожа на най-малките, податлива на неблагоприятните условия на околната среда.

Съдържание:

ДжинДжира Алба Бебе съдържа специално подбрани съставки, подходящи за нежната бебешката кожа – цинков оксид, висококачествени хидратанти и емолиенти.

Действие и ефекти:

Цинковият оксид защитава кожата от вредното въздействие на неблагоприятни външни фактори. Действа като физичен ултравиолетов филтър, който защитава кожата от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето.

Хидратантите и емолиентите в състава на продукта имитират водно-липидната мантия на кожата и действат като естествен овлажняващ фактор. Емолиентите предотвратявaт загубата на вода, омекотяват и успокояват кожата.

Благодарение на комплексното си действие ДжинДжира Алба Бебе успокоява, овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата.

Предназначение:

За защита на кожата от влиянието на урината, ултравиолетовите лъчи, както и от други неблагоприятни атмосферни условия Подходящ е за суха кожа.

Употреба:

ДжинДжира Алба Бебе се напръсква равномерно върху желаното място от кожата няколко пъти дневно. При нужда може да се втрие. При употреба в зоната под пелените продуктът се нанася добре в кожните гънки, при всяка смяна на пелените. Може да се използва продължително време. Веднага след прилагането му се усеща успокояващото и овлажняващо действие. Флаконът ДжинДжира Алба Бебе се разклаща добре преди употреба.

Предимства:

  • Подходящ за нежната бебешка кожа
  • Иновативна високотехнологична козметична форма – специална емулсия във вид на спрей
  • Удобен за приложение, не цапа, не изсушава и не омазнява кожата
  • Не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба

ДжинДжира Алба Бебе успокоява нежната бебешка кожа!

2
Коментари

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментари
0 Следящи дискусията
 
Най-популярен коментар
Горещ коментар
2 Автори на коментари
Екип ДжинДжираГалина Енева Фотева Последни автори на коментари
Нови Стари Рейтингови
Галина Енева Фотева
Гост
Галина Енева Фотева

Страхотен продукт,който използвам за моето бебе!

Екип ДжинДжира
Админ
Екип ДжинДжира

Г-жо Фотева, благодарим Ви за позитивното мнение 🙂
Очакваме още отзиви за продукта. Вашето мнение е важно за нас!