ДжинДжира Алба Бебе

За нежната бебешка кожа

Gingira-Alba-Bebe

ДжинДжира Алба Бебе е нова, специална емулсия под формата на спрей, предназначен за най–малките. Притежава активна съставка цинков оксид. Подходящ е за деликатна и нежна бебешка кожа, податлива на неблагоприятните условия на околната среда.

ДжинДжира Алба Бебе е предназначен за защита на кожата от влиянието на урината, ултравиолетовите лъчи, както и от други неблагоприятни атмосферни условия. Подходящ за суха кожа.

ДжинДжира Алба Бебе успокоява, овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата, благодарение на активната си съставка цинков оксид, а хидратантът и емолиентът в състава му имитират естествената водно-липидна мантия.

ДжинДжира Алба Бебе се напръсква равномерно върху желаното място от кожата няколко пъти дневно. При нужда може да се втрие. При употреба в зоната под пелените ДжинДжира Алба Бебе се нанася добре в кожните гънки, при всяка смяна на пелените. Може да се използва продължително време. Веднага след прилагането му се усеща успокояващото и овлажняващо действие. Флаконът ДжинДжира Алба Бебе се разклаща добре преди употреба.

ДжинДжира Алба Бебе е подходящ за нежната бебешка кожа. Притежава високотехнологична форма — емулсия под формата на спрей. Удобен е за приложение, не цапа и не изсушава кожата. ДжинДжира Алба Бебе не съдържа консерванти, оцветители и ароматизатори.

Купи ДжинДжира Алба Бебе 100 онлайн

Купи ДжинДжира Алба Бебе 30 онлайн

Коментари

коментари

Нагоре