ДжинДжира Алба Бебе

Успокоява нежната бебешка кожа

Gingira-Alba-Bebe

ДжинДжира Алба Бебе е ново, специално дерматологично мляко във вид на спрей, предназначенo за най – малките. Съдържа активна съставка цинков оксид. Подходящ е за раздразнена, възпалена и увредена кожа.

ДжинДжира Алба Бебе е предназначен за употреба при подсичане на бебета, при излагане на слънце/слънчевo изгаряне, при леки повърхностни наранявания и изгаряния, при сърбеж, кожна алергия, при ухапване от насекоми или като природна UV защита.

ДжинДжира Алба Бебе има противовъзпалителен, успокояващ, противосърбежен и антисебореен ефект. Активната му съставка създава защитен филм, който предпазва кожата от възпаление и ултравиолетови лъчи. Хидратантът и емолиентът в състава му имитират естествената водно-липидна мантия, като успокояват, овлажняват, омекотяват и подобряват еластичността на кожата.

ДжинДжира Алба Бебе се прилага до 6 пъти дневно чрез напръскване, ако се налага се втрива в кожата. При подсичане кожата се третира при всяка смяна на пелените.

ДжинДжира Алба Бебе е подходящ за нежната бебешка кожа. В иновативна фармацевтична форма – специално дерматологично мляко във вид на спрей. Удобен е за приложение, не цапа и не изсушава кожата. Не запушва порите. Хипоалергичен е и не съдържа консерванти, оцветители, ароматизатори и парабени. Ефективността му е научно и клинично доказана. Има бързо действие – веднага след прилагането се усеща успокояващия и охлаждащ ефект. Липсват нежелани реакции, безопасен е дори при продължителна употреба.

Купи ДжинДжира Алба Бебе 100 онлайн

Купи ДжинДжира Алба Бебе 30 онлайн

Нагоре